Despre Noi

Acest site si-a inceput activitatea in data de 16.09.2014 si vrea sa devina pe parcurs locul in care bolnavii de psoriazis isi pot spune parerea si unde pot intalnii persoane cu aceeasi suferintaComunicarea cu societatea in mediul online -are drept scop integrarea sociala a pacientilor cu psoriazis, anularea diverselor mituri legate de psoriazis si îmbunatatirea calitatii vietii bolnavilor cu psoriazis.

Scopul principal al site-ului comunitatepsoriazis-ro.webnode.ro este COMUNICAREA în toate formele ei !!! În acest scop, toate parerile si schimburile de informatii prezentate pe viitor pe acest site au rolul de a completa informatiile  referitoare la psoriazis, cu amendamentul ca aceste informatii nu constituie în nici un caz o RECOMANDARE TERAPEUTICA, singurul în masura de a recomanda un regim terapeutic fiind medicul dumneavoastra !!! Dupa cum stiti , psoriazisul nu este o boala contagioasa, asadar nimic nu ne impiedica sa fim oameni normali, sa comunicam, sa intalnim oameni noi, sa facem ceea ce ne place, sa iubim  etc.

Cu toate ca este asa, multi dintre noi intampinam probleme : - in gasirea unui loc de munca mai ales cand efectele bolii se vad si totodata -in gasirea jumatatii (inclusiv eu administratorul acestui site).

-Trebuie sa gandim pozitiv si sa fim optimisti : O scoatem noi la capat intr-un final !  

-Totodata astept mesajele dumneavoastra in sectiunea carte de oaspeti ( tratamente incercate, medicamente utilizate, ameliorari , pareri despre aceasta boala, etc);

In sectiunea matrimoniale voi publica detaliile despre persoanele aflate in cautarea sufletului pereche. Fac acest lucru numai pentru persoanele care sufera de boli autoimune. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea -->Matrimoniale.

 

 

 

A fi pacient cu Psoriazis ..cum se manifesta boala , puteti urmarii videoclipul urmator:

Lasa aici parerea ta despre acest videoclip: